søndag, september 20, 2009

3 Menn og en baby


Har akkurat sett verdens søteste film på kanalen FEM.
Trodde virkelig ikke at filmer fra 1987 kune være gode, men denne likte jeg virkelig godt. Så har nå sittet å kost med med denne filmen sammen med Mads. Til og med Mads likte filmen.

Dette er da en Amerikansk komedie fra 1987.
Det handler om 3 "flotte" ungkarer i sin beste alder som også er romkamerater. De heter Peter, Michael og Jack. Og de lever virkelig livet til det fulleste!
Sammen bor de i en kjempe fin leilighet, og alle 3 har helt fantastiske jobber. De har også "Kjærester", litt av og på. Dette er da damer de går ut med når det passer best for dem selv.
Men plutselig kommer det en dame inn i livet deres som de ikke kan bruke og kaste. Det er Mary, og hun er bare en 6 månder gammel baby som blir forlatt utenfor døra deres. I en søt liten kurv sammen med en lapp.
Jack som da viser seg å være pappan til denne lille jenta er såklart ikke hjemme, men i Tyrkia så det er Peter og Michael som må trå til for å ta seg av den lille jenta.
Det skjer kjempe mye i løpet av denne filmen, og jeg synes det er komisk og spennende hele tiden.
Vi får se 3 menn som virkelig ikke har peiling på hvordan de skal ta seg av en baby ta helomvending og bli helt forelska i den lille jenta.
Men kommer Jacks hemmelige pakke til å ødelegge alt for dem?

Anbefaler virkelig denne filmen til så å si alle sammen. Kanskje spesielt hormonelle gravide damer. Da har dere i hvertfall noe å le av og kose dere med en kveld.

Må også si at alle de tre mennene som spiller hovedrollene er helt fantastiske skuespillere, som virkelig i seg selv er en gullrekke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar