tirsdag, august 04, 2009

Båtfolk står i veien for oljeopprydding!

Satt akkurat å leste Dagbladet på nett (Jeg som ikke er så alt for glad i Dagbladet).
Og her har det et oppslag om at det Norske båtfolk ødelegger for oljeoppryddingen etter forliset i Langesund.
Det er mange mennesker som prøver å få ryddet opp i dette sølet, for å berge naturen og dyrelivet. Skulle gjerne vært der selv å jobbet som frivillig jeg!
Men det er visst ikke alle som "bryr" seg om at folk prøver å ordne opp der. Og da snakker vi om (i følge Dagbladet) båtfolkene.
Hytteeierne ringer visst inn og klager fordi de ikke kommer seg ut til hyttene sine. Unnskyld at jeg sier det, men slike mennesker er noen forbanna snobber som kun ser seg selv her i verden. Her er vi midt oppi et stort Olje søl hvor naturen og dyrelivet kan gå tapt og alt de tenker på er å komme seg ut til hytten sin! Hva med å heller gjøre noe fornuftig? som kanskje å hjelpe til?
De klager visst også på at det ligger Lenser i veien så de ikke kommer seg ut på fjordene for å titte. Og de åpner visst lensene men stenger dem ikke skikkelig etter seg, ergo oljen kan da legge videre utover.
Dette har visst gått så langt at de nå har vakter ute på fjorden. Noe så skammelig, at ikke voksene mennesker kan følge noen enkle regler når noe slikt som dette har skjedd. Jeg skjønner jo at fjorden er for alle, men altså dette er ikke noe som skjer hele tiden, det må da gå an og holde seg litt i tøylene med tanke på å redde dyreliv og sånt.
Synes at disse snobbene av noen hytteeiere kan ligge litt lavt og la de frivillige gjøre jobben de vil gjøre!

DETTE VAR DAGENS UTBLÅSING!!!

1 kommentar:

  1. Jeg blir kvalm av sånne folk. De tenker kanskje ikke på at vi skal leve en stund på denne jorden.

    SvarSlett