søndag, mars 22, 2009

Pablo Francisco showet!

Ja, i dag kom endelig dagen hvor vi skulle på showet hans.
Og det var helt utrolig morsomt. Ikke bare han, men også de to andre komikerne som var på scenen før ham: sean savoy og ashley fils-aime. De var også helt utrolig morsomme!
Showet varte i nesten to timer, og de tullet med alt mellom himmel og jord. Blant annet: Politi (fordi det hørtes så rart ut på engelsk), oslo s, heroin, at vi nordmenn jogger så mye, hunder, isbjørner, at det var alt for dyrt for strippere her, og at de ikke fikk shoppa fordi alt var stengt på en søndag i norge.
Uanset, alle som ikke har noe spesielt å gjøre i morgen dra på dette showet, det skulle visst enda være billetter igjen! Hiv dere på :) da her dere noe å glede dere til!
tter showet måtte vi bare kjøpe dvd`r som disse hadde laget, en for hver av dem. Fikk dem signert og fikk også bilder :D Må bare legge ved et bilde av Mads, PABLO og meg.
Han var en kjempe flott fyr. Og jeg måtte bare ta han i arma og si thnank you, også måtte jeg bare holde godt rundt ham når bilde ble tatt :D JAAAA, dette lever jeg lenge på! Her er bildet:




Også et bilde av: sean savoy og ashley fils-aime.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar