lørdag, mai 23, 2009

Hundebæsj

Dette innlegget er litt inspirert av Kari-Anne sin status på facebook for et par dager siden.

Måtte bare skrive om dette, for kjenner at hundebæsj virkelig irriterer meg.'
Altså, hundebæsj irriterer meg ikke fordi det er bæsj og fordi en hund har bæsja MEN for at de forbaska eierne ikke plukker om bæsjen etter hunden sin.
Ser det ut som hunden har hender og kan plukke den opp selv? Stakkars, de prøver jo febrilsk å skrape litt jord og sånt over når de er ferdige, MEN det hjelper jo lite, desverre. Så alle hundeeiere der ute bør vite at en hun har labber og ikke hender, ergo den kan ikke plukke opp sin egen bæsj!
Men som sagt er det ikke hundene jeg irriterer meg over, men eierne. Jeg elsker hunder og skulle gjerne hatt en sånn en selv.
Nå skal vi ikke dra alle hundeeire under en kam, men alle kan vel si seg enig i at MANGE hundeeiere der ute plukker ikke opp bæsjen etter hunden sin.
Men så har vi jo den som plukker opp bæsjen til hunden i en svart pose, knyter den igjen og kaster den i grøfta eller skogen! Hallo? da er det jo bedre å la bæsjen være, for det er vel ikke akkurat så bra for naturen vår med slike poser liggende.
Synes folk skal bære med seg posen til de finner en søppeldunk, og da skal det ikke kastes i andre folks søppeldunker, men enten i en offentlig en eller din egen.
Så finner du ikke en søppeldunk i umiddelbar nærhet får du bære med deg posen hjem og kaste den der, da kan du tenke tilbake på det natursvinet du kunne ha vært hvis du kastet posen i skogen! Og at du nå ikke er det for at du kastet den i søppla i stedet.


Hvordan gjør du som hundeeier dette?
Orker du ikke å plukke opp etter hunden din? Er du blant dem som plukker opp i en pose for så å kaste fra deg posen? Eller er du den flinke som plukker opp i posen og tar den med deg til nærmeste søppeldunk?

1 kommentar:

  1. hihihi;) Jeg må jo le litt;)
    Vi plokke opp når vi e ut å går, me mindre d ikke e langt utti grøfta, da gidd æ virkeli ikke. Men vi e skikkeli dåli på å få jort d på gårdsplassen innimellom...:-P
    Å posen går i ei søppelbøtte om æ plokke opp altså:-P

    SvarSlett