onsdag, juni 17, 2009

Småbarns foreldre på syden fylla


Småbarns foreldre på syden fylla er et voksende problem blant nordmenn.
Hver syden turist har en eller annen gang sett småbarns foreldre på fylla når de er på ferie i syden. Foreldrene inntar så store mengder alkohol at de stakkars barna deres blir utsatt for omsorgssvikt.

Er dette virkelig grunnen til at nordmenn drar til syden? for å drikke seg fra sans og samling? Har de ingenting bedre å foreta seg? For meg handler en syden tur om dager på stranden, turer til badelandet, spising på resturaneter og andre opplevelser. Ikke drikking, er det bare meg som ikke liker å dra til syden for å drikke meg full? Og hvorfor i all verden må disse småbarns foreldrene ta med seg barna sine når de skal på sånn fylletur?
Jeg synes det er helt forferdelig og forkastelig at små barn skal oppleve foreldrene sinde drita på syden tur. Tenker de ikke på hvilke opplevelser barna får av syden? Tenk om de begynner og slite med traumer som de aldri blir kvitt? Bare fordi foreldrene ikke kunne holde seg edru? Det er jo greit å ta seg et glass, men hva oppnår man med å drikke seg rita full?
Nå er det faktisk sånn at der hvor de har billigst alkohol, dit er det nordmenn vil reise, dette er da et steg i feil retning folkens?
Det går faktisk an å kose seg uten å bli drita full altså.
Selv har jeg aldri skjønt dette med å drikke seg drita i syden, hva med opplevelsene? eller er virkelig alkohol så viktig for oss Nordmenn?
Blir skikkelig forvirra og sjokkert over utviklingen her til lands jeg...

Hva synes du om denne utviklingen? og hvordan vil du ha syden ferien din?

1 kommentar:

  1. jeg synes det er helt utrolig. skjønner ikke at man kan utsette barna sine for dette.

    SvarSlett