lørdag, april 04, 2009

Trender blant dagens ungdom.

Trender blant dagens ungdom.
Nå er det faktisk ikke det motebladene sier som gjelder, men det elevene har på seg i skolegården.
Store og dyr boble jakker er noe som visst nok skal være inn, og da må glidelåsen være åpen. "For det er visst kjeeeeeempe kult", skjønner ikke hvorfor dette skal være så tøfft.
Uggs er også et fenomen nå, nedtråkkede uggs, finner du noe tøffere? Ja, det kan jeg låve dere!!!!
Og ikke er det noe kult å bruke votter å lue eller. Så ungdommene går med åpne boblejakker, slitte uggs og fryser noe sinnsykt. Men dette hjelper ikke, for de vil jo som alle andre bare passe inn.
Jeg skjønner litt dette med at de er redde for ikke å passe inn. Men er jo mye tøffere med folk som tørr å skille seg litt ut i stede for å smelte i mengden.
Også er det visst vigtig at det er merke klær. Er ikke sånn som det var før da alle kjøpte boblejakken sin på Cubus. Nå er det visst pinelig å gå sammen med noen som har handlet på Cubus i stedet for i en merke butikk. Er det bare østkantsossen som er sånn som dette? Eller er teorien min sann, med at det har blitt sånn overalt?
Moten varier jo, men alikevel ønsker ungdommene å se ut som de andre.

Elever på ungfomsskolen tørr ikke engang ha på seg bukser med høyt liv, for de vil ikke være den første til å gjøre noe.
Jeg tenker på de stakkars personene som kanskje en dag tar på seg "feil! klær, de må få mange ekle blikk, skal det virkelig være sånn i et land som Norge?

Er Boble jakken virkelig den ny Signaturlooken i skolegården? Stor og åpen og dyre merker.

Her er bare noen av stilene som svirrer rundt i skolegårdene:
-HipHop
-Zara
-Skater
-Berte
-Soss
-Gangster
-Sporty......

Dette viser jo at det er mye å velge i. Men blir alle disse forskjellige gruppene akseptert da? blir de fleste utfryst av sossegruppen som får lagt alt oppi henta?
Hva tro du? Og v mener du om denne boblejakke stilen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar